Vrijwilligers dringend nodig

‘Vele handen maken licht werk’. Dit gezegde is voor Nijnsel van wezenlijk belang om, zoals Dorpsraadvoorzitter René Voss zegt, onze gemeenschap mee te helpen onderhouden. Er zijn al veel dorpsgenoten actief in de werkgroepen. Maar het komt voor, dat dorpsgenoten even hun activiteiten moeten stoppen. Daar is alle begrip voor.
Voorzieningen
Corrie van der Heijden-van Nuland bijvoorbeeld heeft de Werkgroep Voorzieningen verlaten. De Dorpsraad is op zoek naar een inwoner van Nijnsel, die haar plaats komt opvullen.
Jongeren
De actieve Werkgroep Jongeren draait weliswaar als een tierelier dankzij de tomeloze inzet van een klein groepje ouders. Die ouders hebben ook nog in hun gezin een drukke dagtaak. In hun werkgroep hebben zij graag aanvulling van jonge ouders om er voor te zorgen dat de kinderen van Nijnsel een passende vrije tijdsbesteding kunnen blijven genieten.
Zorg en Welzijn
De nieuwe groep “Zorg en Welzijn” bestaat uit vier personen. Zij willen graag een vijfde persoon hun groep. In de toekomst krijgt Nijnsel immers veel te doen om de oudere dorpsgenoten een gezonde en plezierige oude dag te bieden.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail