Vacatures en vrijwilligers

De dorpsraad Nijnsel is altijd op zoek naar mensen die zich graag een keer, of vaker, in willen zetten voor de medemens in ons dorp. 1 keer per jaar is er een bijeenkomst waarin alle lopende en nieuwe projecten van “Nijnsel Doet het” aan de orde komen. Tijdens die bijeenkomsten zijn alle vrijwilligers en potentiële vrijwilligers van harte welkom. Men kan zich eenvoudig aanmelden voor zo’n bijeenkomst en vrijblijvend komen luisteren en kijken of er een project bij zit waaraan je je wilt aansluiten. Er is altijd iets te doen. En op zo’n avond ben je in één klap op de hoogte wat er allemaal speelt en het is ook nog eens gezellig. Dus meld je gerust aan.
Concreet zijn we momenteel op zoek naar de volgende rollen:
– We zoeken iemand die (een deel van de taken) van voorzitter van de dorpsraad op zich wil nemen.
– We zijn op zoek naar iemand die ondersteuning wil geven aan de secretariële taken Post/ondersteuning tijdens bijeenkomsten.
– We kunnen altijd mensen gebruiken die mee willen aansluiten in de pool voor het onderhoud van de speeltuinen en BMX baan en het terrein rondom de Beckart.
– We zijn op zoek naar iemand die informatie om kan zetten in content voor op onze website en social media
Een combinatie van bovenstaande kan natuurlijk ook.
Ben je geïnteresseerd mail vrijblijvend naar info@dorpsraadnijnsel.nl of meld je aan voor de bijeenkomsten met alle vrijwilligers.
Voor data zie vergaderschema.