Uitnodiging BGZ voor gemeente Meierijstad

BuitengewoonZijn traint en ondersteunt inwoners/vrijwilligers bij het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei projecten, activiteiten en evenementen. Dat kan van alles zijn, van iets kleins tot iets groots. Dit is dubbele winst: inwoners doen iets voor de samenleving én werken tegelijkertijd aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daar wordt iedereen blij van. Begin 2020 start de training BuitengewoonZijn ook in Meierijstad.

Bij de training BuitengewoonZijn staat ‘de kracht van samen’ centraal.
De deelnemers onderzoeken en ontdekken, ondersteunen elkaar en hebben daarbij tevens de grootste lol. Je gaat anders naar je omgeving en jezelf kijken. Vaak met een glimlach en een knipoog.

Uitnodiging
Buitengewoon Zijn is op zoek naar deelnemers. Mogelijk bevinden zich in uw netwerk toekomstige deelnemers. Bent u nieuwsgierig wat de training BuitengewoonZijn inhoudt? Kom dan naar de inspiratie/informatiebijeenkomst op:

  • Dinsdag 29 oktober 16.30 – 18.00 (of)
  • Dinsdag 29 oktober 18.30 – 20.00 uur

Locatie: Gemeentehuis Meierijstad, Stadhuisplein1, 5461KN Veghel.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: nijmegenbuitengewoonzijn@gmail.com  Vermeld daarbij uw naam, de naam van uw organisatie en met hoeveel personen u aanwezig bent.

Informatie
BuitengewoonZijn.NU is een non-profit organisatie die geheel gedragen wordt door vrijwilligers. Meer informatie BuitengewoonZijn vind u op de website www.buitengewoonzijn.nu. In de bijlage leest u meer over de inhoud van de training.

Met buitengewone groet,

Maayke Boon van Ostade en Shelagh Rackwitz

FacebooktwittermailFacebooktwittermail