Rioolreiniging en inspectie

In week 49, 50 en 51 staat Nijnsel op het programma. In het bericht hieronder is een korte omschrijving gegeven van de werkzaamheden.

 

Het reinigen gebeurt met een hogedrukspuit en het inspecteren van het riool met een zelfrijdende robot camera die filmopnames van de binnenkant van de rioolbuis maakt. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7:00 en 18:00 uur en worden uitgevoerd door Nieuwco B.V. Als een straat aan de beurt is krijgen aanwonenden een brief van de aannemer. Daarin staat nadere informatie over de werkzaamheden. De voertuigen die de werkzaamheden uitvoeren verplaatsen zich regelmatig en staan dan kort op één plaats stil. Tijdens de werkzaamheden kan het daardoor voorkomen dat de straat even geblokkeerd is voor het verkeer.’

Als mensen vragen hebben of meer willen weten kan contact worden opgenomen met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0413. U kunt ook een melding openbare ruimte maken via de gemeentelijke website; www.meierijstad.nl of via de Mijngemeente app.

Voor de actuele planning en vragen over de uitvoering verwijzen wij u naar de site van Nieuwco B.V.; www.nieuwco.nl

FacebooktwittermailFacebooktwittermail