Kerstviering op vliegbasis Eindhoven

onbekend.jpg

Traditiegetrouw opent militaire vliegbasis Eindhoven op 24 december de deuren van de passagiersterminal voor de jaarlijkse kerstnachtviering voor omwonenden. Het Strijps Kamerkoor uit Eindhoven, onder leiding van Wilko Brouwers, zorgt voor de vocale ondersteuning. Het gelegenheidsorkest, onder leiding van Tristan de Groot, zorgt voor de muzikale ondersteuning.

De openbare kerstviering wordt u aangeboden door de Commandant Vliegbasis Eindhoven, kolonel Harold Boekholt. De uitvoering ligt in handen van de Dienst Geestelijke Verzorging van Defensie (DGV). Het aanbieden van bezinningsdiensten en kerkelijke vieringen vormt één van de vele activiteiten van de DGV.

De kerstviering op maandagavond 24 december op vliegbasis Eindhoven wordt verzorgd door aalmoezenier Erik van Rosmalen.

De deuren van de passagiersterminal openen om 19.00 uur. De viering vangt aan om 20.00 uur. Toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Let op, op vliegbasis Eindhoven dient u te allen tijde een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Aanmelden

Ga naar http://web2print.opmeerbv.nl/kerstvliegbasis Vul hier uw gegevens in en klik op ‘aanmelden kerstviering’. Aanmelden kan uiterlijk t/m maandag 24 december, 12:00 uur.

Routebeschrijving

Met de auto rijdt u via de randweg Eindhoven N2, afrit 29, in de richting van Eindhoven Airport. Volg na de afslag de borden ‘Koninklijke Luchtmacht’. Let op: bij witte betonblokken rechts aanhouden. Het adres van de militaire vliegbasis Eindhoven is: Flight Forum 1550. U rijdt rechtsom het witte vliegtuig heen en vervolgens rijdt u de weg uit tot aan de parkeerplaats.

Met vriendelijke groet,

Sectie Communicatie

Vliegbasis Eindhoven

FacebooktwittermailFacebooktwittermail