Vacatures en vrijwilligers

De dorpsraad Nijnsel is altijd op zoek naar mensen die zich graag een keer, of vaker, in willen zetten voor de medemens in ons dorp. 3 keer per jaar is er een bijeenkomst waarin alle lopende en nieuwe projecten van “Nijnsel Doet het” aan de orde komen. Tijdens die bijeenkomsten zijn alle vrijwilligers en potentiële vrijwilligers van harte welkom.Men kan zich eenvoudig aanmelden voor zo’n bijeenkomst en vrijblijvend komen luisteren en kijken of er een project bij zit waaraan je je wilt aansluiten. Er is altijd iets te doen. En op zo’n avond ben je in één klap op de hoogte wat er allemaal speelt en het is ook nog eens gezellig. Dus meld je gerust aan.
Concreet zijn we momenteel op zoek naar de volgende rollen:
– Iemand die mee verhalen/content wil verzamelen welke geschikt is om op te nemen in het “rondje Nijnsel” Een wandelroute rondom Nijnsel.
– We kunnen altijd mensen gebruiken die mee willen aansluiten in de pool voor het onderhoud van de speeltuinen en BMX baan.
– We zijn op zoek naar iemand die informatie om kan zetten in content voor op onze website en social media
– Iemand die handig is in het maken van aansprekende publicaties / aankondigingen is ook zeer welkom.
Een combinatie van bovenstaande kan natuurlijk ook.
ben je geïnteresseerd mail vrijblijvend naar info@dorpsraadnijnsel.nl of meld je aan voor de bijeenkomsten met alle vrijwilligers.
Voor data zie vergaderschema.